05 January 2013

SEDIH !

assalammualaikum kawan kawan ...
okay tadi aku hang out dengan athirah. :)
p Jitra Mall ja..
aku kluaq sbb nk hlangkan stress..
aku sakit hati sangat!!
tp td aku kluaq aku tk tnjuk pun yg aku ni ada msalah.
pdahal aku dok pkiaq jgk..sedih wei!!
klu pkiaq ja,msti mood aku spoil trus.
aku taktau smpai bila aku nk trus mcm ni.sebak!
serupa ptuih cinta.hahaha.tu ayattt
td tirah tanya awat hg sdih,ada msalah pa.
aku pun punya lah cover,ckap tkdak apa.
padahal??hum hanya Tuhan yang tahu.
sorry athirah! hee~
aku tk boleh nk cerita.privacy sangat..st g aku qeyau dpan hg apa tk dpat kot!
tgk ja aku ksaq,mcm tkdk mslah.pdal blngguk.
aku dok bg ceramah kt org,tp aku sndiri yg byk mslah..
mcm tu la lumrah hdup aku.
aku ckap kt tirah td, ''aku nk tdoq awai bleh dak malam ni?''
tau dak sbb pa?sbb aku tkmau pkiaq mslah aku ni haa..
serabut weh!
klu aku crita kt org,msti org kata aku ni buat trok.
tp org tktau apa perasaan kita.ya dak?
sapa yg dok bg kita stress ni ja dia tau..
humm so aku try untuk tabahkan hati aku la ni.wlaupun sakit sangat.tp aku tahan ja.
Ya Allah,kuatkan lah hati hamba Mu ini. :'(

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...