29 March 2012

masalah oh masalah

*klik untuk lihat dgn lebih jelas.

hye readers!!hewhew.lama kn tk update??hee~
maklumlahhh..budak asrama..tkda msa nk update ni.hbis kuat pon aku online ja dlm mkmal tu.
tk sempat la nk update.hee~sorry nah??
okay,berdasarkan gambr kt atas tu..aku nk explain sikit.
sapa yg fham tu fham la..
maksud aku mcm nii..klu hmpa ada msalah,hmpa pndam ja..
jgn dok lps dlm msa yg sma.pndam dlu..
agak2 hmpa dh tkleh than..hmpa lps laaa..so tk byk kali la hmpa qeyau.kann??hahaha
tu prinsip hidup aku.aku tk suka tnjuk msalah aku kt org lain.
andd..aku tkkn mrah org tu klu org tu buat salah..tk semua laa..
ikot keadaan.hbeh kuat aku akn qeyau ja.mcm semalam.tett..kntoi aku qeyau.hee~
okay smlm aku qeyau,satt jaa..aku qeyau sbb mmbe aku...ambk brg aku tk bgtauu..
tu 1...and..aku qeyau sbb msalah yg slama ni aku pndam.see??aku tk suka qeyau byk² kali ni.semak dunia.hikhik..so,watlekwatpis.
sejak p skolah tu aku sng gila qeyau.HAHAHA.n aku suka pndam segala msalah aku.
pndam2 smpai lupa and aku tktau apa msalah aku.
so kt sini aku nk bgtau,tak semua masalah kita boleh share dgn org.kan??
hum,so takat ni ja kot aku nk bletiaq.hee~
so,takecare yaww..143<3

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...