26 January 2012

senior?

okay,aku nak cerita pengalaman aku jadi senior kt SMVK tu..huu..
best ka?besa ja bg aku.haha.
aku kan tkda perasaan.aku dh pnh jd senior,so tk rsa apa pon.dpa tk kcau km,km pon tkkn kacau dpa.hee~
sangkut jgk aa sorg adik angkt.bhaha.normal aa tu.hee~
dia budak pkom.aumm..adik,jgn dok snyum nah bila bca ni.hiks.
aku agak rpat aa dgn dia,aku suka lepak dgn dia.:)
junior dari sekolah lama aku ada la 3 org,sorg ambk pkom,sorg ambk ppn,sorg g ambk eken.
semua course lain2.huhu.
geng2 prefect pakat dok cakap junior taon ni baik2 la apa la.
mula mula baikk aa nohh??kita tgk tgh2 nnti,cnfirm hmpa maki hbeh.HAHA.
kan kan?tp tak semuaa aa..aku tgk la ni pon dok ada yg tnjuk prngai dah.apa nak jd la.haha.
junior aspuri ja la yg aku tau pon,yg aspura tu aku tk berani nk ckp apa la.
hahaha.besa la laki,tkkn tk pham kot..yg aku tk puas hati la nii..
ada la sorg minah ni,baru msok asrama taon ni dh buat pala.date sakannn aihh tiap malam!!
dah tu dok tk dok kata kt org,gila ka apa??geng2 dorm aku mmg tak suka dia gila aahh.
dia dok syok sndri ja kt bf dia tu,bf dia hram buat tktau ja.haha.
tkpa la.tu ja.cheers for reading.♥


P/S-harini aku buat dua post,nak baca?click older post kat bawah ni.thanks.:D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...