30 December 2011

yana :)

*rindu time ni :'(
pssttt
hampa nak tau dak??
ada org suruh aku update blog psai dia.HAHAHA!!
nk tau sapa??
jeng jeng jeng...yana.HAHA.gambaq?err,malas pulak nk upload.
perlu ka?hhaa!!
okay2,aku nak cerita ni...untuk pengetahuan hmpa smuaaa..
dulu aku n yana mna rapat pon..km start rapat lpas PMR,smpai la skrg ni..huu..
serius pelik kot tba2 boleh rapat..haehh..tu lah sebuah persahabatan.kan??
hum,dulu mmg tk rpat gila ah,klu jmpa pon,buat tktau or sembang2 cm tu jaa..
yana ckp dulu dia meluat kt aku.HAHA!psepa wei??
hg mmg kan,sja cari psl dgn aku.semakk!
lagi?hum aku tktau nk tulis apa.
lallalalalaa~
lpas2 PMR trus km rapat..yalaa,kan ada mcm2 aktiviti...mmg best ah.hee~
pastu la ni jd BFF.pelik kan??tk smpai setahun pon knai...
hum,yana,aku nak mengaku ni
AKU SAYANG HANG.-sebagai kawan-
HAHA~mcm aku tk pernah mengaku pulak kan?zzzzzzzz
hang jgn lupa aku nah??ni bpa kali dh aku post blog psai hang.lalaallaa
kat mana pon hang,kat mana pon aku,hang jgn lupa aku and aku takkan lupa hang.
bangle wei,jgn lupaa..pakai!!:)
k dah dah.ILOVEYOU BFF.♥
aku sayang hang mcam mcflurry.*ingt dk ayat tu??♥

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...