05 December 2011

i miss you so badly.:'(

eheemm..hello pembaca setiaa.atudia ayatt.HAHA,.
rndu aku dk?lma kn aku tk update?hee~
tktau nk update psl apa..humm..
okay hrini aku nk update psl smlm n psl mmbe aku
psl apaa??jyeahh..
okay,,aku nk story nii..dgq2.
hee..smlm aku p konsert jelajah desa digi kt DEWAN MBAS kt city plaza.
ada artis lah..sapa??hum..aizat,shaheizy sam,zizan,6ixth sense,adi fashla,amir jahari.
yg tu jaa..yg aku tk puas hatiiii..LISA tkdk!!brr..
kbnykkn yg p smlm sbb nk tgk LISA jaa..
okay dah..
------------------------------------------
aku nk cerita psl tjuk post aku kali ni.
aku rndu sapa?humm..
smlm kann..mmbe aku yana tu p jgk..mmg smlm km rncg nk jmpa la..
dok berharap sngt boleh jmpa diaa..
dia mai lmbtt..tkleh la dok dgn aku..dia dok blakng time bratur..
aku dok dpn..so aku la msuk dulu..
time dia dh msuk,aku direct dok usha kt blakng..
aku nk sngtt p blakang..nk jmpa diaa..sriuss..nk sngtt..
hati aku dok kata 'nk p dkat yana nk p kt yana'
dia pon sma.dua2 mcm tu..thenn..smpai la ke hbeh konsert km tk jumpaa..
dia kluaq awai..dia snd msg kt aku time dia kluaq tu,tp aku bca msg tu lmbtt!!
erghh,klu aku bca awai mmg aku p dah kt hg yana oii..
nk jumpaa sngtt!!
aku rndu kt hg sngt2,nk peluk hg weii...rnduu sngt!!
rndu nk tgk hg gelak,rndu nk posing dgn hg,rndu nk dgq hg buat lawak bodo,rndu nk tgk hg snyum mcm dlm gmbr kt ats tu..kan best klu kita boleh cmm dulu balik.kan??(yana,jgn qeyau nah bila bca ni)
hg tau,smlm hati aku tk tenang gila..keja dok tgk blakng..
smlm aku ingt boleh la jmpaa hg..tp...
haehh...nnti klu aku jmpa hg,nk peluk hg!
i miss you..:(
nnti kita jumpa nah??harap sngt.:)
BEST FRIEND FOREVER.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...